Afspraak

Voor het afhalen van uw object kunt u hieronder het formulier invullen en versturen. Als u de voorkeur geeft om het telefonisch af te handelen, kunt u bellen tussen 19.00 uur en 21.00 uur. Het sterretje in het formulier geeft aan dat u verplicht bent het veld in te vullen. Altijd de naam invullen waaronder uw object gestald staat!

Dit formulier is uitsluitend te gebruiken voor het afhalen van uw voertuig, overige vragen/meldingen graag telefonisch.

Bij het afhalen van uw caravan (binnen en buiten) is het noteren van het kenteken verplicht. Gelieve bij alle objecten het kenteken in te vullen. Mocht er om een bepaalde reden geen kenteken op zitten dan kunt u altijd bellen.

Het brengen van uw object kan altijd zonder afspraak.

Indien u het formulier juist heeft ingevuld, krijgt u direct een e-mail met de bevestiging van de afspraak. Indien u geen mail heeft ontvangen, is de aanvraag niet ontvangen/verwerkt. In dit geval verzoeken wij u het formulier opnieuw in te vullen of te bellen.

EIS VAN DE VERZEKERING: UW VOERTUIG IN DE STALLING (ZOWEL BINNEN ALS BUITEN): GASFLESSEN, POWERPACK ERUIT EN ACCUPOLEN LOSKOPPELEN. STEEKPROEFGEWIJS DIENEN WE DIT TE CONTROLEREN.

Afhalen

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

In het kader van de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) worden uw persoonsgegevens zorgvuldig en vertrouwelijk gebruikt.